HomeHL-9Σοκ: Το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ: Το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν. Ωστόσο, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου.

Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε χθες από τους γονείς του νεκρό, στο νοσοκομείο Παίδων, το οποίο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του παιδιού. Ο ιατροδικαστής με τη μακροσκοπική εξέταση είδε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο, υπήρξε και το σενάριο το σώμα του παιδιού να έχει υποστεί αλλοιώσεις λόγω πάθησης που είχε.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση.

Να σημειωθεί ότι χθες προσήχθησαν οι γονείς του 11 μηνών βρέφους μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι που έμενε μαζί τους στο διάμερισμά τους στο Ζωγράφου, ενώ θα εξεταστούν για κακοποίηση από ιατροδικαστή και τα 3 άλλα παιδάκια που έμεναν στο ίδιο σπίτι με το άτυχο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα βρέθηκαν άλλα τρία παιδιά, ένα βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση