HomeLife & StyleΣτα μαχαίρια Βικτόρια Μπέκαμ και Stella McCartney

Στα μαχαίρια Βικτόρια Μπέκαμ και Stella McCartney

Οι κινήσεις της Spice που εξόργισαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχουν και οι σχεδιάστριες μόδας τα προβλήματά τους! Έξαλλη είναι η Stella McCartney με τη Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς η τελευταία της «έκλεψε» την νταντά της και εκτός από αυτό, προσπάθησε να προσλάβει ένα μέλος της ομάδας μόδας της.

Σύμφωνα με τη Sun, οι υποτιθέμενες ενέργειες της Βικτόρια Μπέκαμ, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην καλέσει την οικογένεια Μπέκαμ, η Stella McCartney σε ένα οικογενειακό σουαρέ, αναγκάζοντας το πρώην Spice Girl να της στείλει ένα email παρακαλώντας να τη συγχωρέσει. Όπως δήλωσε μια πηγή στην Sun: «Η Βικτόρια είναι στενοχωρημένη. Θέλει το καλύτερο για την οικογένειά της και είχε ακούσει σε μια παιδική χαρά πως η νταντά της Stella McCartney είναι από τις καλύτερες του Λονδίνου. Γι’ αυτό και πήρε το τηλέφωνό της και της έκανε μια τέτοια προσφορά που δύσκολα θα απέρριπτε».

Και συνεχίζει η πηγή: «Όταν η Stella McCartney το έμαθε, έγινε έξαλλη. Αυτό ήταν το πρώτο πλήγμα. Το τελευταίο καρφί στη ρήξη των δύο σχεδιαστριών μόδας ήταν όταν η Βικτόρια προσπάθησε να «στρατολογήσει» της επικεφαλής του στούντιο της Stella McCartney, την ώρα που η αυτοκρατορία της καταρρέει. «Μετά από αυτό, μια πρόσκληση σε ένα οικογενειακό πάρτι της Stella και του συζύγου της Αλασντέρ Γουίλις, ακυρώθηκε. Η Stella McCartney έχει πολλούς φίλους σε υψηλά ιστάμενες θέσεις και προφανώς η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θέλει να γίνει παρίας στον κόσμο των διασημοτήτων». Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία, όπως και η Stella McCartney είναι μητέρα 4 παιδιών – λέγεται ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την φιλία της 8χρονης κόρης της Χάρπερ με την 9χρονη κόρη της άλλης διάσημης Βρετανίδας σχεδιάστριας, την Ρίλεϊ.

Οι σχέσεις των δύο σχεδιαστριών μόδας είναι στο «κόκκινο» εδώ και καιρό

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις των δύο διάσημων γυναικών ήταν τεταμένες εδώ και καιρό. Τον Ιούλιο του 2017, η Βικτόρια είχε μοιραστεί δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της Χάρπερ, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Stella McCartney λέγεται ότι έγινε έξαλλη με την Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για την φωτογραφία που μοιράστηκαν και δείχνει και την κόρη της Ρίλεϊ μαζί με την Χάρπερ και άλλες συμμαθήτριες στο πάρτι με τσάι που έκανε ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον.

Η Χάρπερ Μπέκαμ με την κόρη της Stella McCartney σε πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ/Φωτογραφία: Instagram/Davidbeckham

Η σχεδιάστρια μόδας, που θέλει να κρατά την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγεται ότι έγινε έξω φρενών, όταν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral, σύμφωνα με την Sun. Μια πηγή είχε δηλώσει τότε για την Stella McCartney: «Είναι πολύ θυμωμένη γιατί τρέφει μεγάλο σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια. Ήλπιζε πως κανείς δεν θα πρόσεχε πως ήταν και η κόρη της εκεί και είχε κάνει σαφείς τους κανόνες στο προσωπικό της».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση