HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο»

Γιώργος Σίμος: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι στον Ατρόμητο για να πανηγυρίσει η κρητική ομάδα τη νίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίμος στην κάμερα του OFI TV ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο:

«Είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που η ομάδα μας δεν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυρίως είχαμε μια αμυντική οργάνωση.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε ένα θετικό είναι η αμυντική οργάνωση που είχαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Θα πρέπει να το έχουμε σαν μέρος του παιχνιδιού. Αλλά εμείς θέλουμε να έχουμε κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι και η έκβαση του αγώνα να εξαρτάται από εμάς. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το ματς της Δευτέρας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση όπως στο ματς με την ΑΕΛ και να είμαστε αποτελεσματικοί κρατώντας τη συγκέντρωση που είχαμε στο αμυντικό κομμάτι. Αν τα κάνουμε αυτά νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη.

Απομένουν τρία παιχνίδια. το ματς με τον Ατρόμητο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε.

Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο για άλλη μια φορά, θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση