HomeΚΟΣΜΟΣΑπίστευτο τροχαίο: Καρφώθηκε με 160 χλμ./ώρα σε κυκλική διασταύρωση

Απίστευτο τροχαίο: Καρφώθηκε με 160 χλμ./ώρα σε κυκλική διασταύρωση

Aλλά βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο τροχαίο κατέγραψε κάμερα στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια με μια BMW να πέφτει πάνω σε βράχο που είχε τοποθετηθεί σε πλατεία σε μια κυκλική διασταύρωση, να απογειώνεται και την οδηγό να βγαίνει από τα συντρίμμια σώα και αβλαβής!

Η 27χρονη Μαρισέλα Οβάλε είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα την ώρα του τροχαίου γύρω στις δύο τα χαράματα τοπική ώρα την περασμένη Πέμπτη σε γειτονιά του Λονγκ Μπιτς, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Στις εικόνες η οδηγός φαίνεται ότι δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη της κυκλικής διασταύρωσης, αφού δεν κάνει καμία προσπάθεια να στρίψει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον τεράστιο βράχο με την BMW, εκτοξεύοντάς τον στον δρόμο, προτού σταματήσει πάνω σε μια παρκαρισμένη Chevrolet Camaro, αφού προηγουμένως προκάλεσε καταστροφές και σε άλλα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς ουδείς τραυματίστηκε στο φοβερό τροχαίο με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν πώς η 27χρονη βγήκε από τα συντρίμμια της BMW, κάθισε στην άκρη του δρόμου, και ρωτούσε συγχυσμένη: «Τι συνέβη;» «Ακούστηκε σαν δυνατή έκρηξη», είπε ο περίοικος Άνχελ Ρουίζ στο NBC. «Έτρεξα να δω αν ήταν η οδηγός εντάξει. Έμεινα άναυδος όταν είδα τη ζημιά.» Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυς είπε ότι είδε τη γυναίκα να τρέχει με περίπου 160 χλμ/ώρα, ενώ μια γειτόνισσα πρόσθεσε: «είδαμε τον βράχο στη μέση του δρόμου, όλη η γειτονιά ήταν στο πόδι κι η νεαρή βγήκε από το αμάξι λες και δεν είχε συμβεί τίποτε. Το κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν μεθυσμένη». Η οδηγός συνελήφθη με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και φυλακίστηκε με εγγύηση 30.000 δολαρίων, όσο διαρκεί η έρευνα της Τροχαίας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση