HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα

Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα

Τις σύστησε αυτός και από τότε είναι φίλες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχέση με τον ίδιο άνδρα – και μάλιστα ηθοποιό – είχαν η Τζένιφερ Άνιστον και η Σάντρα Μπούλοκ όπως αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Interview.

Στην συνέντευξη για το τεύχος Μαρτίου, με την Τζένιφερ Άνιστον να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, οι δύο διάσημες ηθοποιοί θυμήθηκαν τη γνωριμία τους, με την Σάντρα Μπούλοκ να λέει πως ο σύντροφός τους, Τέιτ Ντόνοβαν, ήταν αυτός που τις σύστησε σε ένα πάρτι μετά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την δεκαετία του ‘90.

Τις γνώρισε ο πρώην σύντροφός τους και από τότε είναι φίλες

Οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν τη σχέση τους με τον Τέιτ Ντόνοβαν, με τη Σάντρα Μπούλοκ να τον αποκαλεί «πρώην σύντροφό μας». Όπως είπε: «Ναι, μας σύστησε ένας πρώην σύντροφός μας. Και λέω ‘μας’ γιατί τόσο εσύ όσο και εγώ βγαίναμε με αυτό το ανθρώπινο ον».

«Ναι, όντως. Είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος όπως το είπες» απάντησε η Τζένιφερ Άνιστον με την Σάντρα Μπούλοκ να προσθέτει «Και οι δύο ήμασταν με τον Τέιτ» με την 51χρονη ηθοποιό να επαναλαμβάνει την φράση της συναδέλφου της. Τον λόγο πήρε η Σάντρα Μπούλοκ, που πρόσθεσε: «Που ήταν ένας πολύ υπομονετικός άνθρωπος, δεδομένου ότι έβγαινε και με τις δυο μας». «Φαίνεται πως είχε έναν τύπο» συνέχισε η Τζένιφερ Άνιστον με την συνάδελφό της να λέει αστειευόμενη: «Ταλαντούχες. Αστείες. Ευγενικές. Γενναιόδωρες», και την Τζένιφερ Άνιστον να προσθέτει: «Λάτρεις της αρχιτεκτονικής. Λάτρεις του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων».

"Wings of Change" Giorgio Photo Exhibit Benefit

Η Σάντρα Μπούλοκ άρχισε να βγαίνει με τον Τέιτ Ντόνοβαν το 1990, μετά την γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Love Potion No. 9 ». Μάλιστα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1992 και έμειναν μαζί μέχρι το 1995. Στην συνέχεια, ο Τέιτ υπήρξε ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον από το 1995 έως το 1998, προτού χωρίσουν και τελικά γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ.

Brad Pitt And Jennifer Aniston Soon To Wed

Υποδύθηκε τον ερωτοχτυπημένο με την Τζένιφερ Άνιστον ενώ είχαν χωρίσει

Μάλιστα, λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Ντόνοβαν είχε έναν μίνι γκεστ ρόλο για έξι επεισόδια στην σειρά «Φιλαράκια», υποδυόμενος τον πελάτη προσωπικών αγορών της Τζένιφερ Άνιστον, με την οποία ήταν και ερωτευμένος. Μιλώντας σε συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Us Weekly, ο Τέιτ Ντόνοβαν αποκάλυψε πως ήταν πολύ οδυνηρό να παίζει δίπλα στην Τζένιφερ Άνιστον λίγο, μόλις, καιρό μετά τον χωρισμό τους. «Ήμουν χαρούμενος που συμμετείχα στην ομάδα. Το μόνο δύσκολο ήταν πως η Τζένιφερ κι εγώ είχαμε χωρίσει εκείνη την περίοδο. Κι έτσι ήταν δύσκολο να υποδυόμαστε δύο άτομα που μόλις είχαν γνωριστεί και είχαν ερωτευτεί, την στιγμή που στην πραγματική μας ζωή, χωρίζαμε. Ήταν πολύ σκληρό. Οι άνθρωποι που ξέρουν ότι ήμασταν ζευγάρι νομίζουν ότι γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της σειράς. Αλλά στην πραγματικότητα, βγαίναμε δύο χρόνια πριν από αυτήν και είχαμε χωρίσει όταν εμφανιστήκαμε μαζί στα Φιλαράκια».

Όσο για την φιλία των δύο ηθοποιών, η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε στο περιοδικό: «Νομίζω ότι όλα συμβαίνουν στον καιρό τους και νομίζω πως για κάποιον λόγο, έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα». Μετά την πρώτη τους γνωριμία στο πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες, οι Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ συναντήθηκαν ξανά στον γάμο ενός κοινού φίλου, με την Άνιστον να γελά στην ανάμνηση: «Σου έστειλα ένα σημείωμα και μου έστειλες ένα σφηνάκι». Τέλος, η Σάντρα Μπούλοκ δήλωσε για τη φίλη της πως «μπορεί να είσαι μεγάλος μπελάς, αλλά είσαι τόσο γοητευτική» και προσθέτοντας πως η Τζένιφερ Άνιστον καταφέρνει να παραμένει πάντα θετική, ακόμη κι όταν η ζωή δεν πάει όπως είναι προγραμματισμένη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση