HomeHL-9Σπείρα… κλεφτών είχε «ρημάξει» σπίτια στην Κρήτη

Σπείρα… κλεφτών είχε «ρημάξει» σπίτια στην Κρήτη

Μέσα σε δύο μήνες είχαν κάνει 20 κλοπές – διαρρήξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπείρα… κλεφτών είχε «ρημάξει» σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κρήτης με τις αστυνομικές αρχές να βάζουν τέλος στη δράση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τριών από τα μέλη της σπείρας μετά από συστηματικές έρευνες.

Οι τρεις δράστες, ηλικίας 30, 37 και 44 χρόνων μέσα σε δύο μήνες, και συγκεκριμένα από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου, είχαν «ανοίξει» 20 σπίτια σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

Η σπείρα… κλεφτών αφαίρεσε από τα σπίτια χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι αρχές κατά την έρευνα στα σπίτια όπου έμεναν οι δράστες βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων ενώ κατασχέθηκαν και τρία αυτοκίνητα τα οποία φέρονται πως χρησιμοποιούνταν ως μέσο μεταφοράς για τις κλοπές.

Μεγάλη κινητοποίηση για την σύλληψή τους

Το αυτοκίνητο των δραστών εθεάθη  σύμφωνα με  πληροφορίες του cretapost σε δρόμο του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν  τις  πινακίδες  που έφεραν τα οχήματα των δραστών από ενημέρωση που είχαν από τους  αστυνομικούς των Χανίων.

Μόλις είδαν το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί  της Υ.Α. Ηρακλείου, το είχαν υπό στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost  το όχημα που κινούνταν στην περιοχή Παλαιά ΚΑΤΕ και στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, σταμάτησε και οι τρεις δράστες  κατέβηκαν από το όχημα.

Αστυνομικοί της δίκυκλης Αστυνόμευσης που τους είχε ήδη ζητηθεί συνδρομή τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση