HomePost ItΈκοψαν την πίτα τους οι φίλοι του Πανεπιστημίου και των Επιστημών υγείας

Έκοψαν την πίτα τους οι φίλοι του Πανεπιστημίου και των Επιστημών υγείας

Στο «Ντορέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εορταστικό κλίμα έκοψαν την πίτα τους τα μέλη και οι φίλοι τού  συλλόγου “οι φίλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης», του Μορφωτικού συλλόγου Επιστημών υγείας και του Μουσείου Ιατρικής. Η εκδήλωση που στέφθηκε με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον «Ντορέ» παρουσία θεσμικών φορέων,εκπροσώπων του επιστημονικού ,πνευματικού καλλιτεχνικού, κόσμου, ενώ όλοι οι παριστάμενοι χειροκρότησαν θερμά τούς ταλαντούχους καλλιτέχνες, Μάνο Χριστοφακάκη στο Τραγούδι και την Μελισσάνθη στό πιάνο.

Στήν διάρκεια  επίσης της εορταστικής εκδήλωσης έγινε το κόψιμο της πίτας από τον Πρόεδρο του συλλόγου φίλων του Πανεπιστημίου Νίκο Ματζαμπετάκη (φαρμακοποιό, π. Αντιδήμαρχο) τόν  Πρόεδρο του Μορφωτικού συλλόγου Επιστήμων υγείας γιατρό Στάθη Δετοράκη και τον Δντη του Μουσείου Ιατρικής, καθηγητή ιατρικής Γιάννης Μουζά και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των συλλόγων και ανταλλαγή ευχών απ’ ολους τούς παραβρισκόμενους.

Οι οργανωτές ευχαρίστησαν για την συνεργασία την Περιφέρεια, τούς φορείς, τους παρισταμένους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, Εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, του Δήμου Ηρακλειου, Αντιδήμαρχο Ρένα Παπαδάκη, αλλά και ολους τούς συμμετέχοντες, τα μέλη και φίλοι των συλλόγων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση