HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Ελεύθερος ο φανοποιός που πυροβόλησε και σκότωσε 41χρονο

Πάτρα: Ελεύθερος ο φανοποιός που πυροβόλησε και σκότωσε 41χρονο

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος είναι ο 40χρονος φανοποιός που κατηγορείται για το φόνο του 41χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου στο Νέο Σούλι, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, κάθε 1η και 16 κάθε μήνα ο 40χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα. Το Συμβούλιο συντάχθηκε με την πρόταση του Ανακριτή.

Όπως σημειώνει το thebest.gr για την υπόθεση, όλοι περίμεναν με αγωνία την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος, λόγω διχογνωμίας Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Yπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο 40χρονος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθησαν και άλλοι περιοριστικοί όροι.

Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Ικανοποιήθηκε το περί δικαίου αίσθημα»

Πρόκειται για μία απόφαση που μας ικανοποιεί. Ικανοποιεί όπως λέμε, «το περί δικαίου αίσθημα». Από εδώ και πέρα περιμένουμε να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή ή όχι σε δίκη» ανέφερε στο thebest.gr ο δικηγόρος του 40χρονου φανοποιού.

Πάτρα: Το χρονικό του φόνου σε φανοποιείο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tempo 24, το θύμα πήγε στο συνεργείο του δράστη, έκοψε τμήμα της περίφραξης και μπήκε μέσα. Ο δράστης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην επιχείρησή του, αλλά άκουσε τον συναγερμό που ήχησε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει εκεί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 41χρονου. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο, αλλά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα από τον τόπο του συμβάντος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση