HomeHL-LifestyleΤζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν: Πόση βάση έχουν οι φήμες χωρισμού;

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν: Πόση βάση έχουν οι φήμες χωρισμού;

Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Μια δήλωση του Τζορτζ Κλούνεϊ, κάποια δημοσιεύματα, διάφορες ερμηνείες και η παντελής απουσία του διάσημου ζευγαριού από τα κοινά εδώ και μήνες, είναι τα συστατικά που έχουν κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται το συμβαίνει ανάμεσα στον Τζορτζ και την Αμάλ.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το ζευγάρι έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και τα παιδιά τους ζουν με τη μητέρα τους. Ακόμα δεν έχουν χωρίσει οριστικά αλλά βρίσκονται σε διάσταση, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. Kαι τα παιδιά τους φέρονται να είναι στη μέση μίας πικρής διαμάχης για την κηδεμονία τους, όπως γράφει το radaronline.com.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι κυκλοφόρησε μαζί δημοσίως ήταν τον περασμένο Μάϊο στην πρεμιέρα της ταινίας του Catch – 22. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ζεύγος Κλούνεϊ χωρίζει, αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος κάνει μια δήλωση που ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η εκμυστήρευση του διάσημου ηθοποιού σε δημοσιογράφους ότι δεν έχει δει τα παιδιά του για 200 ημέρες δείχνει αν μη τι άλλο ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο ζευγάρι.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε διαμάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους», ανέφερε πηγή το radaronline.com.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του radaronline.com, αναφέρει ότι η Αμάλ εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν σε έναν υπέρλαμπρο γάμο στην Βενετία, με τη νύφη να φορά μια ονειρεμένη δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta. Το «παρών» στον γάμο τους έδωσαν οι διάσημοι φίλοι τους και όλα έδειχναν πως το ζευγάρι θα ήταν μαζί για πάντα. Κάτι που τελικά μπορεί και να μην συμβεί.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση