HomeHL-9Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το… τελευταίο αντίο στον 22χρονο Νίκο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το… τελευταίο αντίο στον 22χρονο Νίκο

Άφατος πόνος μετά το θανατηφόρο τροχαίο που του έκοψε το νήμα της ζωής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα τον 22χρονο Νίκο που άφησε την τελευταία του πνοή, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη το βράδυ, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στον Μασταμπά προκειμένου να απευθύνουν το… τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Νίκο που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου με καταγωγή από την Άρβη της Βιάννου, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό παιδί με ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τα μηχανοκίνητα σπορ.

Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 22χρονος Νίκος δεν θα είναι πια κοντά τους.

22

Ο 22χρονος ήταν συνοδηγός στο όχημα που εξετράπη της πορείας του και έπεσε με δύναμη σε φοίνικα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Το απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης στην παραλιακή λεωφόρο όταν ο οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε φοίνικα.

22-4

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Από το σημείο την ώρα εκείνη περνούσε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με τη γιατρό η οποία και αμέσως αντιλήφθηκε ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και σταμάτησε μαζί με τους διασώστες προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

22-3

Δυστυχώς όμως ο 22χρονος ήταν ήδη νεκρός. Στο σημείο έσπευσε και δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει και τον οδηγό του οχήματος που είχε τραυματιστεί και να τον μεταφέρει στο ΠαΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός φαίνεται πως φορούσε ζώνη ασφαλείας και αυτή, όπως όλα δείχνουν, του έσωσε τη ζωή.

22-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση