HomePost ItΣυνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΔ Κρήτης

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΔ Κρήτης

Tην Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Κρήτης θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης (Δ/νση: Αρχ. Μακαρίου 22 και Σκουλάδων-Ηράκλειο- 3 ος όροφος) με ΘΕΜΑΤΑ:

1.Ενημέρωση – ανακοινώσεις Προέδρου για τρέχοντα θέματα

2.Υπόδειξη εκπροσώπων μας (τακτικό και αναπληρωματικό) προ το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για:

Α. Συγκρότηση Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης, με έδρα τα Χανιά

Β. Συγκρότηση Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης (προσωρινή έδρα το Ηράκλειο)

3.Ορισμός μέλους (τακτικό και αναπληρωματικό) για τη συγκρότηση της τριμελούς Επιτροπής επίλυσης των διαφορών μεταξύ των συμβαλλομένων σε Προγραμματική Σύμβαση (Δήμος Μυλοποτάμου και ΑΜΑΡΙ ΑΕ ΟΤΑ)

4.Ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή Διαχείρισης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Χανίων

5.Ορισμός εκπροσώπων στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) Α.Ε.

6.Ορισμός τριών (με ισάριθμους αναπληρωματικούς) μονίμων υπαλλήλων Δήμων του Νομού Ρεθύμνης για τη συγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Ρεθύμνης

7.Ενημέρωση σχετικά με την Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) Α.Ε.

8.Ορισμός μελών στις συγκροτούμενες Επιτροπές του άρθρου 221 του νόμου 4412/2016 για το έτος 2020

9.Ορισμός εκπροσώπων μας στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΥΠΟΕΡΓΟ (17): -ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.400.000,00 € ΜΕ ΦΠΑ

10.Ορισμός εκπροσώπων μας στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ε.Ε.Λ. ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

11. Ορισμός εκπροσώπων μας στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου: « Ενίσχυση κτηρίου πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας» προϋπολογισμού 2.060.000,00 Ευρώ (με ΦΠΑ).

12.Εισήγηση για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από το Διοικητικό Συμβούλιο προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 6 του ΠΔ 75/2011 ΄΄Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας΄΄ (ΦΕΚ 182/22-8-2011).

13.Ενημέρωση για την πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου στην ΠΕΔ Κρήτης σύμφωνα με το άρθρο 31 N.3274/2004.

14.Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης της πίστωσης για την προμήθεια αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ΠΕΔ Κρήτης προϋπολογισμού έως 14.400,00 Ευρώ πλέον του ΦΠΑ.

15. (1η) Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 .

16. Αίτημα-Πρόταση Δήμου Σφακίων για πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο Δήμο Σφακίων-Παναγία Θυμιανή ενόψει των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

17.Λήψη απόφασης και ψήφιση πιστώσεων για συμμετοχή της ΠΕΔ Κρήτης σε συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων- ημερίδων- δράσεων:

· Αίτημα Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος για συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την ΠΕΔ Κρήτης για τους αυτοδιοικητικούς

· Αίτημα για συνδιοργάνωση ημερίδας για τη δακοκτονία με τον ΣΕΔΗΚ.

· Αίτημα Πολυτεχνείου Κρήτης (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκηση)ς για συνδιοργάνωση ημερίδας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση