HomeHL-9Φονικό Λασίθι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του άτυχου 73χρονου

Φονικό Λασίθι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του άτυχου 73χρονου

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 73χρονο που δολοφονήθηκε από έναν 43χρονο .

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουρουνών Κορώνη στο facebook αναφέρει:

«Στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης, σε κλίμα οδύνης για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του φίλου και συγχωριανού μας Μανώλη Φινοκαλιώτη, του καλόκαρδου γίγαντα Κοντοβράκη, εψάλη το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου η εξόδιος ακολουθία, και τον αποχαιρετίσαμε για πάντα!.
Δεύτε τελευταίον ασπασμόν….
Κατασυγκινημένος, αλλά αυστηρός και καυστικός και ο Ιεράρχης μας, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος που προέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία.
«Μόνο ο Θεός μπορεί να δίδει και να αφαιρεί ζωές» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε έκκληση το σημερινό θλιβερό συμβάν, αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό, να είναι το πρώτο και το τελευταίο στην περιοχή μας».

Ο 73χρονος κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή βλέπουν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κι αφού κάνουν μία έντονη συζήτηση για κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν ο 43χρονος βγάζει την καραμπίνα κι αρχίζει να πυροβολεί σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ο 73χρονος πέφτει νεκρός ενώ ο 45χρονος γιος του δέχεται μία σφαίρα στην κοιλιά και πέφτει αιμόφυρτος. Την ίδια στιγμή, ο 53χρονος τραυματίζεται ελαφρά από σκάγια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση