HomeHL-LifestyleBig Brother: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Big Brother: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Στον αέρα το κινηματογραφικό τρέιλερ του ριάλιτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother ξεκίνησε και ο ΣΚΑΪ έδωσε μόλις στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό, κινηματογραφικό τρέιλερ.

Όπως είχαμε γράψει στο iefimerida.gr, το Big Brother αναμένεται στις οθόνες μας μέσα στον Μάρτιο, με επικρατέστερη ημερομηνία την 15η του μήνα. Οι ιθύνοντες του ριάλιτι προετοίμαζαν από την περασμένη εβδομάδα το τελικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του Big Brother.

Το τρέιλερ του Big Brother

«Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το…». Το κινηματογραφικό trailer του ΣΚΑΪ, με εντυπωσιακή εικόνα και δυνατή μουσική, μας μεταφέρει στο Big Brother της νέας εποχής, μέσα από ένα πρωτότυπο concept: στο «Big Brother» οι άνθρωποι είναι πιο ελεύθεροι από ποτέ!

Στην τελική 40αδα για τους παίκτες του Big Brother

Όπως γνωρίζουμε, η παραγωγή του Big Brother έχει ήδη επιλέξει μεταξύ των 10.000 συμμετοχών τους 40 φιναλίστ, από τους οποίους θα προκύψει η 20αδα (και κάτι;) που θα δούμε τελικά μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Την παρουσίαση του Big Brother θα αναλάβει εκτός απροόπτου ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ η χαρακτηριστική φωνή στο σπίτι του ριάλιτι θα ανήκει τελικά σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως εικαζόταν αρχικά.

https://www.youtube.com/watch?v=yI7uZchj59U&feature=emb_title

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση