HomeHL-SportsΤη Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Τη Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Μαζί τους κλήθηκε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε κάνει και τη σχετική καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σκεπτικό του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης έγινε γνωστό τη Δευτέρα  και τώρα ο λόγος περνά στη Σούπερ Λίγκα 1.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας, λοιπόν, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, κάλεσε τις δύο ΠΑΕ για την εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα .

Μαζί τους κλήθηκε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος, άλλωστε, είχε κάνει και τη σχετική καταγγελία.

Αναλυτικά οι κλήσεις: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.: «Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση