HomeΚΡΗΤΗ«Μμμμ…Αλιώτικο Καρναβάλι!!! – Έναρξη των εκδηλώσεων

«Μμμμ…Αλιώτικο Καρναβάλι!!! – Έναρξη των εκδηλώσεων

Με τον Χρήστο Φερεντίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο πάρτι στήθηκε στα Μάλια την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου που συνδυάστηκε με το άνοιγμα του Τριωδίου και σηματοδότησε την έναρξη των εκδηλώσεων του Μαλιώτικου Καρναβαλιού. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε …πολύ από όλα!

Την εκκίνηση έδωσε η Παρουσίαση των στολών των Ομάδων που θα λάβουν μέρος στη Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 1 Μαρτίου στα Μάλια. Χρώματα, φαντασία, δημιουργικότητα και ευρηματικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των στολών αλλά κέφι, χαρά, γέλιο και …σκηνοθετικές ικανότητες ήταν τα χαρακτηριστικά της παρουσίασης των μελών των ομάδων που ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν ένα απίστευτο σόου χαρίζοντας υπέροχες στιγμές στους θεατές και δείχνοντας έτσι ότι τα πράγματα δεν είναι απλά στα Μάλια…
20200210_001459
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος κος Γιάννης Σέγγος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Φερεντίνος που με το πηγαίο χιούμορ και τον αυθορμητισμό του έγινε ένα με τους αρχηγούς των ομάδων και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, δίνοντας έτσι μια υπόσχεση για μια υπέροχη παρουσίαση τη μέρα του Καρναβαλιού όπου θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και αναμένεται να ενθουσιάσει. Τη μουσική επιμέλεια είχε ο Dj Mfrag.

Η κορύφωση του πάρτι και της διασκέδασης ήρθε μόλις ανέβηκε στη σκηνή ο Βασίλης Δήμας που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με το μουσικό ταλέντο, τη σκηνική παρουσία, την ποικιλία τραγουδιών και την υπέροχη φωνή του! Όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και δίψα για περισσότερα και διαφορετικά, όπως μας έχει συνηθίσει το Μαλιώτικο Καρναβάλι.
Εν αναμονή λοιπόν για τις επόμενες εκδηλώσεις του Μαλιώτικου Καρναβαλιού που ξέρει πώς να καταπλήσσει!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση