HomeΚΡΗΤΗΗ ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Κρήτη

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Κρήτη

«Ήρθε στην Κρήτη για να… διδάξει ήθος τους Κρήτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για διασπορά παραπλανητικών θέσεων και απόψεων κατηγόρησε η ΝΟΔΕ Ηρακλειου τον Νίκο Παππά ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη και μίλησε στην πολιτική εκδήλωση με θέμα τη «Βιώσιμη – Δίκαιη – Περιφερειακή Ανάπτυξη».
Ο κ.Παππάς αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο και στην έναρξη των εργασιών του αεροδρομίου στο Καστέλι.
«Η κυβέρνηση εμπαίζει τον λαό της Κρήτης» δήλωσε χαρακτηριστικά με την ΝΟΔΕ Ηρακλείου να αντιδρά άμεσα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το γνωστό του ύφος ήρθε στην Κρήτη ο κ. Νίκος Παππάς, για να… διδάξει ήθος τους Κρήτες. Δακτυλοδεικτούμενος προπαγανδιστής της καταστροφικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Υπερυπουργός και στενότερος των συνεργατών του κ. Τσίπρα, θα έπρεπε να γνωρίζει πως στο νησί μας, εδώ και καιρό, έπαψε να έχει αντίκρυσμα η παλιομοδίτικη και διχαστική τακτική του ψεύδους και της συκοφαντίας, την οποία ο κ. Παππάς πιστά υπηρέτησε όσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν γαντζωμένος στην εξουσία.

Πλαισιωμένος από τοπικά στελέχη, επιδόθηκε από το πρώτο λεπτό της εδώ παρουσίας του, στην εκτόξευση χυδαίων ύβρεων, και στη διασπορά παραπλανητικών θέσεων και απόψεων. Ήρθε για να κάνει σόου σε ένα κομματικό ακροατήριο. Ευτυχώς οι πολίτες πλέον τους γνωρίζουν.

Επικέντρωσε την κριτική του σε δυο συγκεκριμένα έργα, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προωθεί, εφαρμόζοντας πιστά τις προεκλογικές εξαγγελίες της, αλλά και τις ορθές πρακτικές που θα εξασφαλίσουν την ταχύτερη και ασφαλέστερη υλοποίησή τους.

Είναι τα έργα που τρομάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ: Η κατασκευή του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλλι και ο νέος ΒΟΑΚ. Άλλωστε επενδύσεις και ΣΥΡΙΖΑ είναι βίοι αντίθετοι.

Τρέμουν, ο κ. Παππάς και οι φίλοι του, με τη σκέψη ότι το Αεροδρόμιο Καστελλίου άρχισε ήδη να υλοποιείται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όταν η δική τους κυβέρνηση είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, αδυνατώντας να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για τη συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου στο συγκεκριμένο έργο.

Όσο για το νέο ΒΟΑΚ, όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί, ποιοί επιχειρούσαν επί 4,5 χρόνια να εμπαίξουν τον Κρητικό λαό. Με τις αλληλοαναιρούμενες “εξαγγελίες” τους, χωρίς καμιά εξασφάλιση χρηματοδότησης, χωρίς μελέτες, αλλά με μια “μολυβιά” πάνω σε ένα λευκό χαρτί, είχαν την εντύπωση ότι μπορούσαν να μας κοροϊδέψουν…

Γι’ αυτό και οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις που έκαναν το περασμένο Σάββατο για το νέο ΒΟΑΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, προκάλεσαν δικαιολογημένη θλίψη και απογοήτευση στον κ. Παππά και τους “συντρόφους” του.

Και επειδή “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, ο κ. Παππάς αποφάσισε να επεκτείνει την “κριτική” και τις ύβρεις του και σε γενικότερα θέματα κυβερνητικής πολιτικής. Από το προσφυγικό, μέχρι τα εθνικά θέματα, την πορεία της οικονομίας, και ό,τι άλλο θεώρησε ότι “εξυπηρετεί” την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματός του.

Κοινό στοιχείο των δηλώσεων του πρώην υπουργού, είναι το δήθεν οργισμένο ύφος, και η ανάδειξη της ψευδολογίας σε “επιστήμη”.

Δυστυχώς, ο κ. Παππάς, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται πλέον σε δεινή θέση. Διαπιστώνουν, όσο περνά ο καιρός, πως δεν συγκινούν πλέον κανένα. Ο Ελληνικός λαός τους έχει στρέψει τα οπίσθια. Και τους έχει συνδέσει με το παρελθόν, με το χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες της χώρας, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγωνίζεται να επανορθώσει και να αποκαταστήσει. Εμείς κύριε Παππά θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε όλα όσα έχουμε εξαγγείλει και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον κατήφορο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση