HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΘεοδώρα Βουτσά: Στην Ελλάδα στο πλευρό του πατέρα της

Θεοδώρα Βουτσά: Στην Ελλάδα στο πλευρό του πατέρα της

Οι δηλώσεις της Κατσαβού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η Θεοδώρα Βουτσά, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, η οποία μένει μόνιμα με τον σύζυγο και την κόρη τους στην Ολλανδία. Η κόρη του Κώστα Βουτσά που απέκτησε από τον γάμο του με Θεανώ Παπασπύρου, έσπευσε να βρεθεί αμέσως στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός, στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Η Θεοδώρα Βουτσά κοινοποίησε stories μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, προκαλώντας συγκίνηση στους followers της.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη γιατί η αγάπη γιατρεύει και γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής, θα νικήσει όπως ξέρει να κάνει πάντα». Όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι ειδήσεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά απάντησε: «Όπως σας είπα αφήνω την ιατρική στους ιατρούς, εγώ δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο ούτε για κάτι άλλο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτά που σας είπα αυτά και είναι, αυτά κρατήστε. Δεν είμαι γιατρός και εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ό,τι μου κατέβει, γι’ αυτό βγήκα γιατί υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ».

Όσο για το αν οι γιατροί θα τον ξυπνήσουν άμεσα με κάποιο τρόπο είπε: «Δεν ξέρω τέτοια λεπτομέρεια η ενημέρωση γίνεται καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι όχι μόνο για τον Κώστα για όλους τους ασθενείς. Θα πάω και θα περιμένω τα νεότερα». Μίλησε επίσης για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία και του ηθοποιού: «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και των δημοσιογράφων και τόση λαχτάρα για ενημέρωση και θα γραφτούν ανοησίες και γράφτηκαν πολλά. Κρατήστε αυτά που σας είπα εγώ και θα φροντίσουμε εγώ και η Σάντρα να σας κρατάμε ενήμερους».

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση