HomeΚΟΣΜΟΣΈκρηξη σε πολυσύχναστη περιοχή του Λονδίνου

Έκρηξη σε πολυσύχναστη περιοχή του Λονδίνου

Σε πενταώροφο γκαράζ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά σε πολυσύχναστη περιοχή στο Λονδίνο.

Τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής και 25 πυροσβέστες του νοτιοδυτικού Λονδίνου έτρεξαν στην περιοχή από όπου ακούστηκε ισχυρή έκρηξη και έβγαινε μαύρο καπνός που σκόρπισε τον τρόμο και την ανησυχία στους πολίτες που ήταν παρόντες εκείνη τη στιγμή.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ούτε η αιτία της έκρηξης, ούτε αν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάντως, το κτίριο Beckham Levels μαύρισε από τον καπνό και είναι πολύ πιθανό να έχει ξεσπάσει φωτιά μέσα στην αγορά.

O επίσημος λογαριασμός της αγοράς του Λονδίνου προχώρησε σε σχετική ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά αναφέροντας πως: «Εξαιτίας ενός μικρού περιστατικού θα παραμείνουμε κλειστά για το υπόλοιπο της ημέρας. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Το Pecham Levels είναι ένα τεράστιο κτίριο που έχει τη μορφή ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού γκαράζ. Χιλιάδες αυτοκίνητο βρίσκονται εκεί καθημερινά και υπάρχουν φόβοι ότι κάποια από τα οχήματα εξερράγη και προκάλεσε την φωτιά.

Όπως φαίνεται από τα σχετικά tweet ο μαύρος καπνός έχει «πνίξει» το κτίριο δυσκολεύοντας τους άνδρες της πυροσβεστικής να κάνουν τη δουλειά τους. «Ένα μικρό μέρος στον χαμηλότερο όροφο του κτιρίου είναι εντάξει», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση