HomeΚΡΗΤΗΟι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έκοψαν την πίτα τους

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έκοψαν την πίτα τους

Παρουσία πλήθους κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα όμορφο κλίμα και σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης χοροσταντούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού κ.κ. Πρόδρομου Υπογραμματέα της Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας της Κρήτης Αρχιμανδρίτης Νυμφών Βασιλάκης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Υπουργοί, βουλευτές, φορείς του τόπου και απλοί φίλοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης στο χώρο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης αφού ευχήθηκε σε όλους τους αστυνομικούς να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για αυτούς και τις οικογένειές τους, ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για το σωματείο που τρία μέλη του έχουν ανελιχθεί στα ύπατα αξιώματα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφερόμενος στον Αρχηγό, στον Υπαρχηγό και στον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κατά τη ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση συνεχάρη τόσο αυτούς για την παραμονή τους στη θέση τους, όσο και στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Νικόλαο Σπυριδάκη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου κατά τις ετήσιες κρίσεις των ανώτατων Αξιωματικών του σώματος που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, με την ευχή να συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στην κοινωνία μας, ενισχύοντας ακόμα παραπάνω το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της χώρας μας.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις προσπάθειες που καταβάλει το σωματείο για την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου κάνοντας μνεία στους εκατοντάδες νεκρούς που αριθμεί το ένδοξο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, για την εξέλιξη της προσφυγής τους στο ΣτΕ του μισθολογίου , στις διεκδικήσεις για την εξασφάλιση της παραμονής των Αξιωματικών για 35 τουλάχιστον έτη στο σώμα και για την αύξηση των ορίων ηλικίας παραμονής στο Σώμα των Αστυνομικών Διευθυντών και Ανώτατων Αξιωματικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση