HomeΚΡΗΤΗΣτελέχη του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο

Συνάντηση Καρανικόλα με Κουράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι επισκέψεις στελεχών του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη των θέσεων και των προτάσεων του, τόσο εντός Βουλής όσο, και ευρύτερα σε επίπεδο κοινωνικών φορέων και πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, περιοδεία στο Ηράκλειο ο Εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής, σ. Καρανικόλας Σπύρος. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, συνοδευόμενος από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου, ο κ. Σπύρος Καρανικόλας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη στα γραφεία της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Καρανικόλας, εξέφρασε την πεποίθηση του Κινήματος Αλλαγής για τον σημαντικό ρόλο που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι φορείς της στην ανάταξη της κοινωνικής συνοχής. Ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο που μπορεί να αναλάβουν οι Δήμοι σε ότι αφορά την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της ταυτότητας κάθε περιοχής. Αφού βέβαια, προηγηθούν οι κατάλληλες θεσμικές αλλαγές που θα αμβλύνουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι νομοθετικοί πειραματισμοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά δοθούν αρμοδιότητες και πόροι.

Ο κ. Κουράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Κρήτης υπό το πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και στο πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που προκαλούν η νησιωτικότητα και οι ορεινοί όγκοι. Παράλληλα, έδωσε το στίγμα του, ως Πρόεδρος της ΠΕΔ, για τον ρόλο που θέλει να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του νησιού, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που δίνουν η γεωγραφική θέση της Κρήτης & το ανθρώπινο δυναμικό της. Ρόλο διεκδικητικό και όχι θεατή και χειροκροτητή, όπως επεσήμανε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση