HomeHL-GreeceΣυγκλονιστικό βίντεο: Καρέ καρέ η δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο

Συγκλονιστικό βίντεο: Καρέ καρέ η δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο

Φονικό στην Πάτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καρέ – καρέ παρουσιάζεται η δολοφονία του 41χρονου σε φανοποειίο στο Νέο Σούλι στην Πάτρα σε σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση – θρίλερ συνοψίζεται στις εξής φράσεις: Καυγάς, κυνήγι και πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με έναν άνθρωπο να χάνει τελικά τη ζωή του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=NeY652tqAAg

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Ύστερα από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου εισβολέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου.

Τότε, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε από το σημείο που δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση