HomeCity GuideΚάλεσμα στους συγγραφείς της Κρήτης

Κάλεσμα στους συγγραφείς της Κρήτης

Πρώτη διοργάνωση Slam Fiction στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες , η κοινωνική συνεταιριστική ομάδα με έδρα το Ρέθυμνο, ανακοινώνουν την πρώτη διοργάνωση Slam Fiction στην Ελλάδα και σας προσκαλούν στο Ηράκλειο για την αφήγηση της δική σας ιστορία.

« Οργανώνουμε μια Slam fiction βραδιά που θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στις 7.30 το βράδυ στον κοινωνικό-αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Da (Ντεντιδάκηδων 15, Ηράκλειο)»

Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ηλικίας ή οποιοσδήποτε άλλος. Έρχεστε προετοιμασμένοι (ή και απροετοίμαστοι) για να ανεβείτε στη σκηνή και να μας πείτε μια ιστορία. Έχετε 7 λεπτά στη διάθεσή σας άρα η ιστορία σας θα είναι σύντομη. Μπορείτε να κρατάτε ένα χαρτί με το κείμενό σας μπορείτε όμως και απλά να μας αφηγηθείτε την ιστορία σας. Πρέπει να υπάρχει μια ιστορία, ένα μικρό διήγημα. Η έκτασή του θα πρέπει να είναι το πολύ τρεις σελίδες Α4 ή 1500 λέξεις.

Δεν θα υπάρχουν νικητές και χαμένοι, θα υπάρχουν μόνο οι ιστορίες σας. Αν τα καταφέρουμε θα περάσουμε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα κι αφού θα ηχογραφήσουμε τις ιστορίες μέσα στη χρονιά είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε και ένα βιβλίο με αυτές. Τη συγκεκριμένη βραδιά όμως ο σκοπός είναι απλά να περάσουμε καλά λέγοντας και ακούγοντας ιστορίες. Αυτή την παλιά ατμόσφαιρα της παρέας θέλουμε να ξαναζήσουμε και αυτός είναι ο σκοπός μας.

Δηλώσεις συμμετοχής με ένα απλό email στο strangedaysbooks.gr με τίτλο στο θέμα: slam fiction και ένα μικρό δείγμα γραφής σας.

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες είναι μια κοινωνική συνεταιριστική εκδοτική ομάδα με έδρα το Ρέθυμνο. Ιδρύθηκε το 2012 και πέρα από τις εκδόσεις βιβλίων έχει πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και events για κάθε είδος τέχνης , ανάμεσά τους και το Φεστιβάλ της Άμμου – που και αυτό ξεκίνησε από την Κρήτη και έγινε στη Γαύδο το 2015 και το 2016. Από τότε ταξιδεύει σε παραλίες της Ελλάδας.

Οι Παράξενες Μέρες διοργανώνουν για πρώτη φορά μια τέτοια συνάντηση στην Ελλάδα και επειδή η έδρα μας είναι η Κρήτη διαλέγουμε το νησί μας για την πρώτη συνάντηση. Κι επειδή βρισκόμαστε στην Κρήτη εκτός από Slam Fiction μπορούμε να το πούμε και «Χειμερινή σύναξη παραμυθάδων».
afisa

Διαφήμιση
Διαφήμιση