HomeΕΛΛΑΔΑΣτην έκθεση HORECA μετέχει η Τράπεζας Πειραιώς

Στην έκθεση HORECA μετέχει η Τράπεζας Πειραιώς

Στελέχη της τράπεζας θα προσφέρουν αναλυτική ενημέρωση για όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις και τις δυνατότητες που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδύσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση HORECA που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan EXPO.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τράπεζας (Hall 2/ Stand D 08), εξειδικευμένα στελέχη της Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών θα παρουσιάζουν και θα ενημερώνουν τους επαγγελματίες για τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών και προϊόντων της Τράπεζας που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού και της Εστίασης, καθώς και για το νέο μοντέλο τραπεζικής Business Banking Plus.

Το Business Banking Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μοντέλο τραπεζικής για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προσφέρει: αναβαθμισμένη συνεργασία και συμβουλευτική καθοδήγηση από ειδικό συνεργάτη στην έδρα της επιχείρησης και το κατάστημα της Τράπεζας, ταχύτερη εξυπηρέτηση με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς θα προσφέρουν αναλυτική ενημέρωση για όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις και τις δυνατότητες που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδύσεων, του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων όπως:

To Πειραιώς Tourism 360°, την ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους του Τουρισμού.

To Πειραιώς Επιχειρείν 360°, το πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, για όσους επιθυμούν να εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στο ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους, από το ξεκίνημα της επένδυσης μέχρι και την ολοκλήρωσή της.

Τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία που παρέχονται σε συνεργασία με Αναπτυξιακούς, Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς. Τα χρηματοδοτικά αυτά εργαλεία έχουν προνομιακούς όρους και κύριο στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτό οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν:

  • Το Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα COSME για χρηματοδοτήσεις με προνομιακούς όρους και μειωμένες εξασφαλίσεις
  • Το Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα InnovFin ειδικά για επιχειρήσεις που εστιάζουν στην καινοτομία, με προνομιακή τιμολόγηση καθώς παρέχεται εγγύηση για το 50% του ποσού της χρηματοδότησης
  • Τα συγχρηματοδοτούμενα δάνεια σε συνεργασία με την ΕΑΤ Α.Ε. (Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ) για την κάλυψη λειτουργικών ή/ και επενδυτικών δαπανών, με προνομιακούς όρους τιμολόγησης για όλες τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Παράλληλα, τα στελέχη της Τράπεζας θα ενημερώνουν για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες των τερματικών POS, όπως η Υπηρεσία Μετατροπής Νομίσματος (DCC – Dynamic Currency Conversion) όπου οι ξένοι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με κάρτα στο δικό τους νόμισμα και με μηδενική προμήθεια για τον έμπορο, καθώς και για τις νέες κάρτες Business Debit και Business Credit που καλύπτουν κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση