HomeHL-9Στη φυλακή ο 27χρονος Ρομά που είχε συλληφθεί για κλοπή στο ΠΑΓΝΗ

Στη φυλακή ο 27χρονος Ρομά που είχε συλληφθεί για κλοπή στο ΠΑΓΝΗ

Προχώρησε και σε άλλη κλοπή- Ύβρεις στα Δικαστήρια από τους συγγενείς του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Oι ανακριτικές αρχές αποφάσισαν να προφυλακίσουν έναν 27χρονο Ρομά, ο οποίος πριν από μερικές μέρες, είχε συλληφθεί για κλοπή στο ΠΑΓΝΗ.

Ο εν λόγω άνδρας που απασχολεί συχνά την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη, είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα καθώς κατάφερε να μπει στο ΠΑΓΝΗ, αρπάζοντας μηχανήματα από τα τακτικά ιατρεία, κινητά και άλλα μηχανήματα από το Γαστρεντερολογικό Ιατρείο και την Καρδιολογική Κλινική.

Η υπόθεση κλοπής είχε εκδικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με τον 27χρονο να κρίνεται ένοχος για τις κλοπές και να του επιβάλλεται συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Ο 27χρονος που είχε αφεθεί ελεύθερος, προχώρησε και σε νέα κλοπή με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου .

Σήμερα λοιπόν, οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εκεί βρίσκονταν η γυναίκα του αλλά και τα επτά παιδιά του οι οποίοι μόλις άκουσαν την απόφαση, ξέσπασαν σε λυγμούς και…κατάρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του 27χρονου εξαπέλυσαν….μύδρους εναντίον των Ανακριτικών και Εισαγγελικών Αρχών για την απόφαση τους αυτή, την ώρα που τα παιδιά του 27χρονου, βρίσκονταν έξω από τα Δικαστήρια βλέποντας με δακρυσμένα μάτια, τον πατέρα τους, να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση