HomeHL-9Το γυμνό καλώδιο έθεσε σε κίνδυνο παιδιά στην Ιεράπετρα

Το γυμνό καλώδιο έθεσε σε κίνδυνο παιδιά στην Ιεράπετρα

Στην περιοχή της Ναυμαχίας- Παραλίγο να αποβεί μοιραίο για ομάδα του κρυμμένου θησαυρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό αλλά και πολλά παράπονα έχει προκαλέσει ένα γυμνό καλώδιο που βρίσκεται κοντά στη γέφυρα στην περιοχή της Ναυμαχίας στην Ιεράπετρα.

Πολλοί γονείς που έχουν αντιληφθεί το καλώδιο το πρωί της Πέμπτης έχουν κάνει παράπονα για το καλώδιο που συνεχίζει να βγάζει σπινθήρες, αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό.

Χθες το απόγευμα η ομάδα από το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού Παπάκια που βρισκόταν στο σημείο και ένα μέλος της ομάδας πάτησε το γυμνό καλώδιο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει για τη ζωή του.

Δείτε τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Από θαύμα γλύτωσαν τα μέλη της ομάδας ¨Παπάκια¨ του κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού της Ιεράπετρας κατά την διάρκεια γυρισμάτων για το παιχνίδι. Καθώς η αποστολή που τους δόθηκε από τους διοργανωτές έλεγε ότι έπρεπε να γυρίσουν ένα βίντεο στην περιοχή της ναυμαχίας και όσο έστηναν το εξοπλισμό μέλος της ομάδας πάτησε γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια πιθανόν αναμονές για τον δημοτικό φωτισμό η εναπομείναντα καλώδια από πεσμένη κολόνα ηλεκτροφωτισμού. Ευτυχώς η ψυχραιμία των άλλων μελών αποσόβησε μοιραίο τραυματισμό με απώλειες μονάχα ένα παπούτσι . Η ομάδα ενημέρωσε άμεσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που ελπίζουμε να έλαβε τα μετρά του.

radiolasithi.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση