HomeHL-CultureΔημήτρης Τσούτσης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «Νικηφόρο Κασιμάτη»

Δημήτρης Τσούτσης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «Νικηφόρο Κασιμάτη»

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, σε ηλικία 88 ετών, ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Δυο ξένοι», στην οποία υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, καναλάρχη και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμου που εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου, ενώ αποτελούσε και τη σχέση της Ντένης Μαρκορά.

Σήμερα, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν από τις 10 το πρωί στο Κοιμητήριο του Βύρωνα για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε εξαιτίας μια γρίπης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Πούλης και πολλοί ακόμα αγαπημένοι συνάδελφοι του εκλιπόντος.

Ο Δημήτρης Τσούτσης από το 1965 έως το 2001 έλαβε μέρος σε 66 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Εκτός από τους «Δύο Ξένους» συμμετείχε στο σίριαλ του Mega «Λαβ σόρυ», όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης.

Λαβ Σόρρυ – Δημήτρης Τσούτσης

Δύο ξένοι 1997 – Δημήτρης Τσούτσης

Φιλμογραφία

Ανοιχτή επιστολή (1968)

Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)

Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)

Σουλιώτες (1972)

Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)

Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)

Τα χρώματα της ίριδος (1974)

Η δίκη των δικαστών (1974)

Love sorry, νονός Λίλης

Άλλη μια φασαρία, Σιμωνίδης

Μέσω Facebook τον αποχαιρέτισε τη Δευτέρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών.

Ντίνα Κώνστα: Πολύ ωραίος άνθρωπος, δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του

Συγκλονισμένη ήταν η Ντίνα Κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του συναδέλφου της. Η τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τον θάνατο του στενού φίλου και συναδέλφου της με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του.

Μας γνωρίσατε μαζί από τους «Δύο ξένους» . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα.

Επίσης ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους. Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του. Για αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους μου, που θα μου λείψουν», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσούτση και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε στις κάμερες λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Κάρολος Κουν που πρωταγωνιστεί και εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση