HomeΕΛΛΑΔΑΕυρωπαϊκή Πίστη:Σημαντική επένδυση του Ομίλου στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ευρωπαϊκή Πίστη:Σημαντική επένδυση του Ομίλου στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

H Ευρωπαϊκή Πίστη έχει πλέον στην κατοχή της φωτοβολταϊκό πάρκο στο Νομό Λαρίσης, ονομαστικής ισχύος 0,5 ΜWh, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο στο δίκτυο μέσης τάσης της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, σταθερός στις αρχές του για ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ως μέσο βιώσιμης ανάπτυξης, προχώρησε στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΑΕΜ ENERGY SYSTEMS P.C., η οποία αποτελεί πλέον θυγατρική του.

Μέσω αυτής της αγοράς η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει πλέον στην κατοχή της φωτοβολταϊκό πάρκο στο Νομό Λαρίσης, ονομαστικής ισχύος 0,5 ΜWh, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο στο δίκτυο μέσης τάσης της ΔΕΗ.

Με την συγκεκριμένη απόκτηση, η οποία έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον φωτοβολταϊκό πάρκο της στέγης των κεντρικών γραφείων, ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται παραγωγός πράσινης ενέργειας.

Η προσαρμογή σε νέα πρότυπα επένδυσης και ανάπτυξης είναι μία στρατηγική απόφαση που συνδέεται άμεσα με το ενεργειακό πρότυπο ISO 50001:2011, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ο Όμιλος θέτει νέα όρια στις δραστηριότητές του, περιορίζει το ανθρακικό του αποτύπωμα και αποδεικνύει απτά τη δέσμευσή του στη βιώσιμη ανάπτυξη με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση