HomeΚΟΣΜΟΣΟ πατέρας του Μπόρις Τζόνσον «εξέθεσε» τον γιο του στην Κίνα

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον «εξέθεσε» τον γιο του στην Κίνα

Κατά λάθος, με ένα email

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κίνα εξέφρασε την όχλησή της προς τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον επειδή ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει στείλει προσωπικό μήνυμα συμπαράστασης προς το Πεκίνο για το ξέσπασμα του κορωνοϊού, μετέδωσε σήμερα το BBC.

Ο πατέρας του πρωθυπουργού Στάνλεϊ Τζόνσον συναντήθηκε με τον πρεσβευτή της Κίνας Λιού Σιαομίνγκ και στη συνέχεια μετέφερε με email προς Βρετανούς αξιωματούχους τα παράπονα του πρεσβευτή, αλλά κατά λάθος κοινοποίησε το email και στο BBC.

«Σχετικά με το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ο κ.Λιού προφανώς ανησυχεί επειδή δεν έχει υπάρξει ακόμη -έτσι ισχυρίστηκε- άμεση επαφή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον Κινέζο επικεφαλής του κράτους ή της κυβέρνησης με την μορφή ενός προσωπικού μηνύματος ή μιας τηλεφωνικής κλήσης», έγραψε ο Στάνλεϊ Τζόνσον στους Βρετανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το BBC.

Οπως είπε ο Τζόνσον, ανέφερε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο γιος του την Κίνα τον Οκτώβριο για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP15), που θα πραγματοποιηθεί στην Κουνμίνγκ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση