HomeHL-PsilaΈτσι επιλέγει η βασίλισσα Ελισάβετ τι θα φορέσει κάθε πρωί

Έτσι επιλέγει η βασίλισσα Ελισάβετ τι θα φορέσει κάθε πρωί

Σύμφωνα με έναν πρώην βασιλικό μπάτλερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το να αποφασίσεις τι να φορέσεις ως βασίλισσα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες της.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην βασιλικό μπάτλερ Paul Burrell, «τα ρούχα της βασίλισσας πηγαίνουν εκείνα σε αυτήν, αφού διατηρούνται όλα στον τελευταίο όροφο».

Η dresser της πηγαίνει στη βασίλισσα κάθε πρωί δύο υποψήφια σύνολα σε σκίτσα τα οποία συνοδεύονται από δύο δείγματα υφάσματος έτσι ώστε να μπορεί να θυμάται αν το κάθε ρούχο είναι από μετάξι, βαμβάκι ή μαλλί.

Η εκάστοτε επιλογή της βασίλισσας είναι αυτή που έρχεται τελικά από τον επάνω όροφο, οπότε η ίδια δεν βλέπει ποτέ την ντουλάπα της”.

Βέβαια το βασιλικό πρωτόκολλο της μόδας δεν τελειώνει εκεί, αφού η βασίλισσα θα επιλέξει πολλές φορές ένα πανέμορφο παλτό, ένα καπέλο και ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα από την κατασκευάστρια φορεμάτων της, Angela Kelly για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζεται στο πλήθος.

Επίσης συνήθως κρατάει μια τσάντα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια, Launer.

Διαφήμιση
Διαφήμιση