HomeHL-SportsΨηφίστε τον MVP για τον Ιανουάριο

Ψηφίστε τον MVP για τον Ιανουάριο

Ο ΟΦΗ σας καλεί να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη της Κρητικής ομάδας για το μήνα Ιανουάριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν ένας «γεμάτος» μήνας για την Κρητική ομάδα, η οποία έδωσε επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Αναλυτικά:

Super Leaue 1
17η αγωνιστική (4 Ιανουαρίου): ΟΦΗ – Βόλος 1-2
18η αγωνιστική (12 Ιανουαρίου): Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0
19η αγωνιστική (18 Ιανουαρίου): Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2
20η αγωνιστική (22 Ιανουαρίου): ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1
21η αγωνιστική (26 Ιανουαρίου): Ξάνθη – ΟΦΗ 2-2

Κύπελλο 6η φάση
1ος αγώνας (7 Ιανουαρίου): ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3
2ος αγώνας (15 Ιανουαρίου): ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-1

Η Κρητική ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη της για τον πρώτο μήνα του 2020. Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα κάθε μήνα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και συγχρόνως να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση στη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Μπες στο www.ofifc.com, στην ενότητα «MVP of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Βόλο, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Ξάνθη για τον μήνα Ιανουάριο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δική του μια διπλή πρόσκληση για έναν εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, που θα προκύψει έπειτα από κλήρωση (θα γίνει την Τετάρτη 12/2), θα παραλάβει τη διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Ατρόμητο (17/2, 19:30) από τα χέρια του «Player οf the Month».»

Διαφήμιση
Διαφήμιση