HomePost ItΟ δήμος Αγίου Νικολάου αναλαμβάνει την έκδοση του περιοδικου «Αμάλθεια»

Ο δήμος Αγίου Νικολάου αναλαμβάνει την έκδοση του περιοδικου «Αμάλθεια»

Της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας νομού Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βούληση της Δημοτικής Αρχής,  για την στήριξη της  Ιστορικής – Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου, εκφράστηκε στην συνάντηση που είχαν σήμερα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της,  κ. Γιάννη Σταμέλο.

Με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας , την συνεχή κυκλοφορία του περιοδικού «Αμάλθεια» που εκδίδει, καθώς και των δράσεων που έως σήμερα έχει αναλάβει, με τις τιμητικές εκδηλώσεις Λασιθιωτών, που με την προσφορά και το έργο τους στα Γράμματα, στην Τέχνη, στην Επιστήμη, αλλά και στην ίδια την κοινωνία, έχουν  συμβάλλει στην πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη του νομού,  ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησης, υπογράμμισε ότι : » δεδομένων των επιχορηγήσεων της Περιφέρειας στους Πολιτιστικούς Οργανισμούς, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προτίθεται, ν’ αναλάβει ετησίως την έκδοση του περιοδικού «Αμάλθεια», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου – στοιχείο βασικό  όπως ανέφερε – για την διασφάλιση προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Κατά συνέπεια η εν λόγω έκδοση – όπως έγινε γνωστό -δύναται να χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της τουριστικής προβολής του Δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση