HomeΚΡΗΤΗΔιήμερο event για νέους που ψάχνουν δουλειά

Διήμερο event για νέους που ψάχνουν δουλειά

Απευθύνεται σε νέα άτομα μεταξύ 18-30 ετών που μένουν στην Κρήτη και σκοπό έχει να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν επαγγελματικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Get Hired Live, ένα διήμερο event με ανοιχτές, entry level θέσεις εργασίας από επιχειρήσεις της Κρήτης και συμμετέχοντες νέους μεταξύ 18-30 ετών που αναζητούν δουλειά, έρχεται 20-21 Φεβρουαρίου στο Ibis Styles Heraklion Central από το Get Hired Crete.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό Job Fair event όπου οι επιχειρήσεις θα προβάλλουν τις αξίες και την κουλτούρα τους μέσα από τα Digital Booth που δημιουργούνται για το event στην πλατφόρμα 100mentors, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν live κατά τη διάρκεια του event τα πλεονεκτήματα που παρέχουν και γιατί πρέπει κάποιος υποψήφιος να τις επιλέξει. Από την άλλη πλευρά, κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρεις επιχειρήσεις για να δώσει συνέντευξη εκείνη τη στιγμή.

Σκοπός του Get Hired Live είναι να δώσει σε κάθε συμμετέχοντα τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τις επιχειρήσεις, να “διεκδικήσει” μία από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, αλλά και να πάρει feedback για τη μετέπειτα προσωπική του βελτίωση. Επιπλέον, το διήμερο περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο workshop με τίτλο “Interview Skills; Perfect them and get that job”, που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να μπουν στο κλίμα!

Στο Get Hired Live “σκίζουμε” τα βιογραφικά! Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής απαντώντας σε μερικές σημαντικές ερωτήσεις και η ομάδα του Get Hired κάνει την επιλογή βασιζόμενη στις προδιαγραφές των θέσεων εργασίας. Η μείωση των απαιτούμενων πόρων για τη διαδικασία του recruitment, που καταφέρνουμε να επιτύχουμε για τις επιχειρήσεις, αποτελεί ένα σημαντικό όφελος.

To Get Hired δημιουργήθηκε για να βρίσκεται δίπλα στους νέους, να τους υποστηρίζει και να τους ενδυναμώνει με νέα γνώση, γεμίζοντας τους αυτοπεποίθηση για το μέλλον και δημιουργώντας έτσι θετικό πρόσημο στον κοινωνικό μας αντίκτυπο.

Μέχρι τώρα επιχειρήσεις όπως η Cosmos Sport, η Sapounakis Resorts και η TUI, για τις οποίες η εταιρική κουλτούρα παίζει σημαντικό ρόλο, υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους το Get Hired LIve. Εάν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας, επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected].

Εάν είσαι μεταξύ 18-30 ετών και αναζητάς δουλειά, είσαι στο σωστό σημείο! Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλους και μπορείς να υποβάλλεις την αίτηση σου εδώ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα του προγράμματος.

Περισσότερα για το Get Hired Crete

Πρόκειται για ένα project που πραγματοποιείται από την 100mentors και το Bizrupt, έχοντας την υποστήριξη του Princes Trust International και σκοπό να δώσει στους νέους τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν επαγγελματικά. To Get Hired περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται είτε σε συνεργασία με επιχειρήσεις, αλλά και αυτόνομα, job fair days και wοrkshops. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να μπουν επιτυχώς στον εργασιακό στίβο!

Περισσότερα για το Princes Trust International

Το Prince’s Trust International ιδρύθηκε το 2015 από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο (Καραϊβική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία) και αποστολή του είναι να μπορεί μέσα από συνεργασίες να υποστηρίζει νέους ανθρώπους ώστε να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ζουν, να μαθαίνουν και να ονειρεύονται.

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: gethired.gr

Email: alexandra@gethired.gr

Αλεξάνδρα Καραπιδάκη – Project Manager

Διαφήμιση
Διαφήμιση