HomeHL-SportsΣυμφωνία Γιώργου Γεραπετρίτη με την ΟΥΕΦΑ

Συμφωνία Γιώργου Γεραπετρίτη με την ΟΥΕΦΑ

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι επαφές του Υπουργού Επικρατείας με τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας - Συνάντηση και με τη ΦΙΦΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ελβετία βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων τόσο τη μέρα αυτή, όσο και την Τρίτη  με τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.

Σε αυτές υπήρξε ταύτιση απόψεων πάνω στα φλέγοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και διαπιστώθηκε μία βασική συναντίληψη, ενώ ο Υπουργός Επικρατείας ολοκλήρωσε τις επαφές του μαζί τους.

Σε αυτές συμφωνήθηκε όπως η ΟΥΕΦΑ παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ και από ελληνικής πλευράς υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο.

Μάλιστα όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Κυβέρνησης, σε ενδεχόμενη περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αυτόματα αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τέλος, ο Υπουργός Επικρατείας θα έχει συνάντηση και με τον Ινφαντίνο και τη ΦΙΦΑ προκειμένου να μιλήσει και με τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση