HomeΕΛΛΑΔΑΚουτσούμπας: Λουκέτο σε όλα τα hot spot σε όλα τα νησιά

Κουτσούμπας: Λουκέτο σε όλα τα hot spot σε όλα τα νησιά

Mε αφορμή τα χθεσινά πρωτοφανή επεισόδια στη Μόρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της τροπολογίας που βάζει στο στόχαστρο ΜΚΟ, ζήτησε να υπάρξουν ανοιχτές δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου θα μένουν για σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο να παίρνουν γρήγορα πρόσφυγες και μετανάστες το δρόμο προορισμού τους. Έστρεψε παράλληλα, τα βέλη του κατά της ΕΕ, επισημαίνοντας την ανάγκη ισοκατανομής. «Αντί να μιξοκλαίει, να ανοίξει τις πύλες της», είπε και ζήτησε παράλληλα, την κατάργηση του «Δουβλίνο» που εγκλωβίζει, όπως είπε, πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα.

Κατά τ’ άλλα, σε ότι αφορά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη διαφωνία του ΚΚΕ για τη δημιουργία χώρων εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών, με την οποία μάλιστα, διαφωνεί και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου. «Θέλετε γκετοποίηση και μάντρωμα», είπε και ζήτησε την απόσυρση της επίμαχης ρύθμισης.

Διαμήνυσε ακόμη, ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να περιορίσει τις διαδηλώσεις, δεν θα περάσει. «Θέλετε να κάνετε νεκροταφείο την κοινωνία», ανέφερε.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση