HomeΥΓΕΙΑΑιμοδοτούμε μαζί για τις ανάγκες των νοσοκομείων

Αιμοδοτούμε μαζί για τις ανάγκες των νοσοκομείων

Eθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στα πλαίσια του προγράμματος #αιμοδοτούμε_μαζί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 10:00-13:30 σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.
Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν από την κινητή μονάδα του Κέντρου Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Παράλληλα, εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές του συλλόγου θα ενημερώσουν τους φοιτητές για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά οργάνων και τη δωρεά μυελού οστών. Θα πραγματοποιηθούν δειγματοληψίες σιέλου για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού οστών, σε συνεργασία με το Όραμα Ελπίδας.
Περισσότερες από 2000 μονάδες αίματος έχουν συγκεντρωθεί από τους φοιτητές του ιδρύματος στα πλαίσια του προγράμματος #αιμοδοτουμε μαζί που διατέθηκαν για τις ανάγκες των νοσοκομείων μας.
Ο «Αιματοκρήτης» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα το Ηράκλειο που σκοπό έχει τη διάδοση της ιδέας της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας.  Περισσότερες πληροφορίες www.aimatocritis.gr τηλ. 2810 239773 6978247010
Διαφήμιση
Διαφήμιση