HomeHL-9Χαλάει από το βράδυ ο καιρός – Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός – Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το βράδυ αναμένεται να χαλάσει ο καιρός, καθώς έρχεται ένα κύμα κακοκαιρίας, που θα φέρει μεγάλη πτώση στην θερμοκρασία.

Αρχικά ο καιρός σήμερα θα είναι καλός, καθώς αναμένεται να είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Στις περιοχές αυτές αναμένονται τοπικές βροχές, αλλά από την νύχτα η κακοκαιρία θα πλήξει και τα βόρεια της χώρας. Το βράδυ αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά, ενώ θα χιονίσει στα βόρεια ορεινά αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αναμένεται ως την Πέμπτη να έχει πέσει η θερμοκρασία μέχρι και 12 βαθμούς κάτω από αυτήν που είχαμε το τελευταίο τριήμερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελαγή 6 μποφόρ, αλλά γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν, φθάνοντας μέχρι τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά από αύριο έρχεται κατακόρυφη πτώση, με την κακοκαιρία να κρατά ως το Σάββατο.

Κρήτη

Στην Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση