HomeHL-LifestyleΣυγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: Eπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: Eπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια

«Σοφία πεθαίνω, φώναζα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει, στη συνέντευξή του στην Espresso, ο Μάριος Ιορδάνου, αποκαλύπτοντας ότι έπαθε αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια.

Μιλώντας για τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, ο Μάριος Ιορδάνου αποκάλυψε: «Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου. Δύο είναι οι άνθρωποι που έχω λατρέψει στη ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο. Η μία είναι η μητέρα μου και η άλλη είναι η Σοφία. Η Σοφία είναι τα πάντα μου» είπε για τη σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν.

Και πρόσθεσε, με αφορμή την παράσταση «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα» όπου πρωταγωνιστεί:«Μία άλλη δύσκολη στιγμή βίωσα πριν από λίγες εβδομάδες. Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα υγείας και έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο. Ήμασταν περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα με την παράσταση και κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθαινα. Ήμασταν μέσα στο φορτηγό με τα σκηνικά, με τη Σοφία και της είπα “Σοφία, πεθαίνω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε. Είσαι το πλάσμα της ζωής μου και στεναχωριέμαι μόνο γιατί θα ήθελα να ζήσω παραπάνω πράγματα μαζί σου και νιώθω ότι δεν θα προλάβω». Ευτυχώς είχα την τύχη και δεν πέθανα, δεν έχασα το φως μου, δεν έμεινα ανάπηρος, δεν έχασα τη δυνατότητα ομιλίας. Ευτυχώς είμαι καλύτερα από ποτέ. Το ξεπέρασα αμέσως. Δεν κάθισα σπίτι, ανέβηκα αμέσως στη σκηνή. Δεν στεναχωρήθηκα ούτε μια στιγμή, δεν έπαθα κατάθλιψη ούτε μια στιγμή. Αυτό με κράτησε στη ζωή».

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση