HomeΚΡΗΤΗΜε νέα σύνθεση η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ηρακλείου

Με νέα σύνθεση η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ηρακλείου

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων της 1ης θητείας της ΔΕΠΙΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέα σύνθεση συνεδρίασε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ηρακλείου (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) υπό την προεδρεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρένας Παπαδάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων της 1ης θητείας της ΔΕΠΙΣ και συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες της Επιτροπής Ισότητας που είναι η συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων στους τομείς της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής των πολιτών μας αλλά και η πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Στη νέα σύνθεση συμμετέχουν ως Πρόεδρος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών ΥπηρεσιώνΡένα Παπαδάκη και ως μέλη η κ. Ιωάννα Καλονάκη, Δημοτική Σύμβουλος, η κ.Παρασκευή Μπιζιώτη, Πρόεδρος και η κ. Κουτουλάκη Ολυμπία, Γραμματέας του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης, η κ. Γεωργία Αθουσάκη, Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Αρετούσα», η κ. Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, οι δημότες κ.Ευαγγελία Βάμβουκα, Τάνια Αλεξοπούλου, Μάγδα Κατόπη καιΕυαγγελία Θεμελήκαι υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης και του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση