Άλλο ένα περιστατικό ληστείας, με θύματα ηλικιωμένους, απασχολεί και προβληματίζει τις τελευταίες ημέρες την αστυνομία που βρίσκεται πολύ συχνά αντιμέτωπη με κρούσματα εγκληματικότητας στην ενδοχώρα.

Αυτή τη φορά, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ζαρό, έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Οι πρωταγωνιστές αυτού του δύο άγνωστοι μέχρι και αυτή την ώρα δράστες, νεαρής ηλικίας, οι οποίοι πριν από λίγες έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Σύμφωνα με τα νέα της Πάνω Ρίζας,  ένας νεαρός που εμφανίστηκε πρώτος έξω από το σπίτι, απασχόλησε τη γυναίκα, συζητώντας για διάφορα θέματα μαζί της, ενώ την ίδια ώρα ο άλλος νεαρός που βρισκόταν δίπλα στο χώρο, μπήκε στο σπίτι και κατάφερε να αποσπάσει ένα αξιοσέβαστο ποσό και μερικά κοσμήματα που βρήκε μπροστά του!

Την στιγμή εκείνη απουσίαζε ο σύζυγος από το σπίτι-κάτι που προφανώς είχαν διαπιστώσει οι ληστές- και έτσι το έργο τους έγινε πολύ πιο εύκολο!

Ο δεύτερος άνδρας που εισήλθε στο σπίτι, έγινε αντιληπτός από τη γυναίκα την ώρα που έφευγε από το σπίτι με τα κλοπιμαία , όμως παρά τις φωνές της για βοήθεια, κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να τους δει κάποιος άλλος, αφού το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο του χωριού!

Διαφήμιση
Διαφήμιση