HomeHL-9ΑΝΕΚ LINES: Ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Έκθεση «CMT»

ΑΝΕΚ LINES: Ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Έκθεση «CMT»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΝΕΚ LINES με διαχρονικά ισχυρή παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία από τις 11 ως τις 19 Ιανουαρίου, στην κορυφαία Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT» (Caravaning, Motor, Tourism) στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Η εταιρεία, για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε τη σταθερή στρατηγική της επιλογή να συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές διοργανώσεις – θεσμούς που ενισχύουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, παράγοντας αξία για την εθνική οικονομία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η «CMT» που ξεκίνησε το 1962, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς συναντήσεις στο χώρο του Γενικού Τουρισμού, φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του κλάδου με το ευρύ κοινό, δίνοντας το στίγμα του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Η διοργάνωση φέτος ξεπέρασε κάθε ρεκόρ με περίπου 2.161 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ μέτρησε περισσότερους από 300.000 χιλιάδες επισκέπτες.

foto-2

Τα σύγχρονου σχεδιασμού, εντυπωσιακά περίπτερα, της ΑΝΕΚ LINES, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές τόσο από το κοινό, όσο και από τους εκθέτες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της εταιρείας για τους δεκάδες ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ, τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές για τους επιβάτες – όπως το 20% στο early booking στις γραμμές της Αδριατικής – και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω, που προσφέρει η εταιρεία όχι μόνον την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο.

foto-4

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΝΕΚ στο www.anek.gr .

Η ΑΝΕΚ LINES, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές εκθέσεις που αφορούν στον νευραλγικό κλάδο του τουρισμού, με την αξιοπιστία και την ελληνική φιλοξενία που τη χαρακτηρίζουν ισχυροποιεί τη θέση της στον κλάδο της ακτοπλοΐας προάγοντας ταυτόχρονα τον ελληνικό τουρισμό διεθνώς.

Πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει στην πράξη την χώρα μας θα συνεχίσει ως πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου να ταξιδεύει και να συμμετέχει στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις  της Γερμανίας  της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, του Βελγίου…

ΑΝΕΚ LINES Υπερήφανα συνεχίζουμε με πλώρη το μέλλον!

foto-3

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση