HomeΚΡΗΤΗΚοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ Γερασίμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ Γερασίμου, πραγματοποιήθηκε χθες (29/1) ο αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

dsc_0918

Ο Σεβασμιώτατος, μετά τον Αγιασμό, ευχήθηκε στα μέλη του Δ.Σ, μια καλή, ευλογημένη, αίσια, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά, ενώ με την ευκαιρία της γιορτής των Τριών Ιεραρχών – ένδοξων θεολόγων, οικουμενικών δασκάλων και σοφών ιεραρχών, που αποτελούν άριστα παραδείγματα αρετής, συνεργασίας, αγάπης και καθήκοντος προς τον Θεό και τον πλησίον – τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία στα θέματα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου.

dsc_0919

dsc_0911

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ Γιώργος Καλογεράκης, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο, ευχήθηκε οι αποφάσεις του συμβουλίου να είναι συναινετικές και να χαρακτηρίζονται από ταπεινότητα για το καλό του τόπου.

Ευχές επίσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκος Κοκκίνης,  ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας» Γιάννης Ανδριώτης και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Φιλιππάκης.

dsc_0914

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, προσέφερε στους Δημοτικούς Συμβούλους, το φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου και το βιβλίο του ZWEIG STEFAN : » Έκκληση προς τους Ευρωπαίους».

dsc_0919

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση