HomePost ItΠανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου – Candia

Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου – Candia

Την περασμένη Τρίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candia πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη στο Marin Dream Hotel την Πανηγυρική Συνεστίαση Ιανουαρίου, με ομιλήτρια το νέο μέλος του Ομίλου μας ροτ. Γιάννα Χουρδάκη και θέμα: «ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ: Μια ψυχολογική προσέγγιση».

Η ροτ. Γιάννα Χουρδάκη είναι ψυχολόγος, φιλόλογος, αρθρογράφος και διδάσκει ως φιλόλογος σε Γυμνάσια και Λύκεια του Ηρακλείου.  Ως ψυχολόγος έχει ασχοληθεί με το άγχος, ιδιαίτερα στους εφήβους, την κατάθλιψη, τις σχέσεις των ζευγαριών, τη συμβουλευτική γονέων, το διαζύγιο, το πένθος, τις διαταραχές όρεξης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ενδιαφέρει η αρθρογραφία, οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις και  ο εθελοντισμός. Διατηρεί γραφεί στην πλατεία Ελευθερίας.

Η αγαπ. Γιάννα μας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μας ενημέρωσε για ένα θέμα πολύ επίκαιρο που αφορά όλους μας και εύλογα υπήρξαν πολλές ερωτήσεις στο τέλος.

«…… Θυματοποίηση είναι η εμπειρία κάποιου ατόμου που έχει βιώσει κάποια μορφή εκμετάλλευσης

ή εξαπάτησης, ζημιάς ή απώλειας, που επηρεάζει την ευημερία του και που συμβαίνει εξαιτίας κακόβουλων ενεργειών. Μπορούμε να γίνουμε θύματα σωματικής, συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, χειραγώγησης και συναισθηματικού εκβιασμού…..»

Με την ολοκλήρωση των ερωτήσεων – απαντήσεων η Πρόεδρος ροτ. Έλενα Κουντουράκη την ευχαρίστησε δίδοντας της ένα Ενθύμιο-Ευχαριστήριο καθώς και ένα βιβλίο του συγγραφέα φίλου και υποστηρικτή του Ομίλου μας αγαπ. Μάρκου Μαρινάκη, σύζυγος του μέλους μας Ευστρατίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου μας καθώς και η Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Ηράκλειο-Ελ Γκρέκο ροτ. Λίτσα Χριστοδουλάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση