HomeΚΡΗΤΗΣκληρή ανακοίνωση των αστυνομικών του Ηρακλείου για τα… γήπεδα

Σκληρή ανακοίνωση των αστυνομικών του Ηρακλείου για τα… γήπεδα

Με αφορμή τον αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου για την αστυνομική παρουσία στα γήπεδα με αφορμή τον αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με αφορμή τα τραγελαφικά πριν και μετά τον αγώνα Ο.Φ.Η. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  για μια ακόμη φορά επανερχόμαστε για τα αυτονόητα.  Τόσο η Ένωσή μας όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία μας δεκάδες φορές έχουμε θέσει το θέμα της παρουσίας των αστυνομικών στα γήπεδα. Πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να πάρει μία απόφαση. Θέλει την Αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και στην μάχη ενάντια του εγκλήματος ή ‘’ Δωρεάν Σεκιούριτι’’ στις υπηρεσίες ιδιωτικών επιχειρήσεων (Π.Α.Ε., Κ.Α.Ε. κλπ) οι οποίες πουλάνε ακριβά ένα προϊόν και δεν μπορούν να επιβάλουν οι ίδιοι την τάξη μέσα στο σπίτι τους??????

Ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εισηγήθηκε αρνητικά ως προς την παρουσία οργανωμένων ή μεμονωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας για λόγους ασφαλείας, η πολιτεία αποφάσισε την παρουσία μεμονωμένων φιλάθλων με τα γνωστά παρατράγουδα που όλη η Ελλάδα παρακολούθησε με αγανάκτηση από τις οθόνες της.

Αστυνομικοί να γλιτώνουν ως από θαύμα από την ρίψη πυροσβεστήρων , πετρών και άλλων αντικειμένων, περιουσίες απλών πολιτών να γίνονται έρμαιο στο διάβα των χούλιγκανς, διαρρήκτες να αλωνίζουν στον Νομό την ώρα του αγώνα αφού το σύνολο σχεδόν της αστυνομικής δύναμης να έχει διατεθεί στο γήπεδο και στο τέλος ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και πάμε παρακάτω.

Αφήστε επιτέλους την αστυνομία να κάνει την δουλειά της που είναι στο πλευρό του πολίτη και απαλλάξτε την από τέτοιου είδους πάρεργα. Σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου την ευθύνη της ασφάλειας εντός των γηπέδων και γύρω από αυτά την έχει η γηπεδούχος ομάδα η οποία εισπράττει και τα έσοδα με την βοήθεια ιδιωτικών εταιριών ασφάλειας και όταν κριθεί απαραίτητη η παρουσία της Αστυνομίας πληρώνουν αδρά για τις Υπηρεσίες της όχι ΔΩΡΕΑΝ όπως ισχύει στην Ελλάδα. Έως πότε θα είμαστε τριτοκοσμική χώρα σε τέτοια θέματα ?

ΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση