HomeHL-WorldΚόμπι Μπράιαντ: Το πρώτο ποστ της συζύγου του Βανέσσα ραγίζει καρδιές

Κόμπι Μπράιαντ: Το πρώτο ποστ της συζύγου του Βανέσσα ραγίζει καρδιές

Ηταν όμορφες ψυχές και μας τις πήραν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, άνοιξε δημόσια τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ και έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την οικογενειακή τραγωδία.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε πολύ καιρό τώρα, μετατρέψει σε ιδιωτικούς τους λογαριασμούς της, αλλά μετά τον άδικο χαμό του άνδρα της και της κόρης της, Τζιάνα, δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο Instagram και στο Twitter φωτογραφίες δημόσια, στέλνοντας και ένα μήνυμα στον κόσμο που προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, καθώς είναι συντετριμμένη από την διπλή τραγική απώλεια στην οικογένειά της.

Η συγκινητική φωτογραφία της Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram

kobe

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία, όπου μαζί με τις τέσσερις κόρες τους, ποζάρουν χαμογελαστοί. Μάλιστα, η Τζιάνα, που σκοτώθηκε μαζί του, φαίνεται πάνω από τον Κόμπι Μπράιαντ να τον αγκαλιάζει, δείγμα της αγάπης που του είχε. Στην κεντρική φωτογραφία της μάλιστα που έχει ως προφίλ, έβαλε τον σύζυγο και την κόρη της από ένα All Star Game που την κρατάει αγκαλιά, με τα μηνύματα να πέφτουν «βροχή» από τον κόσμο. Μέσα σε μία ώρα από την στιγμή που έκανε το ποστάρισμα, πήρε πάνω από 3 εκ. like, με τα συλλυπητήρια από τον κόσμο να είναι αμέτρητα.

Το μήνυμα της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη του σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Τζιάνα, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νοιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι Κόμπι και Τζίτζι ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας της πήραν τόσο σύντομα.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Κόμπι και το κορίτσι μας, η Τζίτζι, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στην νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Μάμπα, το Mamba Sports Foundation και το Ιδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Κόμπι, την Τζίτζι, την Νατάλια, την Μπιάνκα, την Κάπρι κι εμένα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση