HomeHL-LifestyleΜενεγάκη: Οι φήμες για αποχώρηση από την τηλεόραση εκτόξευσαν την τηλεθέαση

Μενεγάκη: Οι φήμες για αποχώρηση από την τηλεόραση εκτόξευσαν την τηλεθέαση

Τι έδειξε η Nielsen

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μυστήριο γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη «φούσκωσε» τα πανιά της τηλεθέασης της εκπομπής της στον ALPHA.

Εδώ και δέκα ημέρες, δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει ανακοινώσει στον ALPHA την απόφασή της να σταματήσει από την εκπομπή. Η παρουσιάστρια, το συμβόλαιο της οποίας λήγει το καλοκαίρι, φέρεται να επιθυμεί να σταματήσει για λίγο (ή και για περισσότερο) από την τηλεόραση.

Το δημοσίευμα μάλιστα του «Πρώτου Θέματος» υποστηρίζει πως από τον ερχόμενο Οκτώβρη, η Ελένη Μενεγάκη σχεδιάζει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική με τον σύζυγό της.

Οι τηλεθεατές «έβαλαν» Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί λοιπόν η ίδια η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, παρά τις όποιες αναφορές που ερμηνεύτηκαν ως σπόντες στον ALPHA, ωστόσο, φαίνεται πως οι τηλεθεατές μοιάζουν να ιντριγκάρονται από τις φημολογίες αυτές.

Έτσι, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε στην πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Τo νεανικό κοινό 18-54 χάρισε την πρωτιά στην Ελένη Μενεγάκη με ποσοστό 20,1%, στη ζώνη προβολής της, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 4 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 27,5%. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε 15,1% στο γενικό σύνολο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση