HomeHL-LifestyleΑντελίνα Βαρθακούρη: Yπέγραψε στον Alpha

Αντελίνα Βαρθακούρη: Yπέγραψε στον Alpha

Το κανάλι, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους και την καλωσόρισε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κανάλι, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους και την καλωσόρισε, αναφέροντας μεταξύ άλλων «Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια».

Το τηλεοπτικό κοινό, γνώρισε καλύτερα την Αντελίνα Βαρθακούρη, μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι Globetrotters του Star, όπου με το σύζυγό της, Χάρη αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές. Μάλιστα, το ζευγάρι έγινε viral με τους καβγάδες του.

Σήμερα, η Αντελίνα Βαρθακούρη, μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία την ώρα που υπογράφει το συμβόλαιό της με ένα μεγάλο χαμόγελο αλλά και έχοντας μια εικόνα του Αγίου Εφραίμ – που τον θεωρεί προστάτη της, δίπλα της.

Δείτε την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη:

Ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα, η Αντελίνα Βαρθακούρη, έγραψε δίπλα στη φωτογραφία:

«Πέταξε τα όνειρα σου στο άπειρο σαν χαρταετό…και δεν ξέρεις τι θα φέρουν πίσω… Η αξία της στιγμής, μιας στιγμής βαθιάς συγκίνησης για μένα που σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων και πολύ δημιουργικών πραγμάτων… Η αξία της στιγμής που σας ανήκει ολοκληρωματικά γιατί χωρίς εσάς και χωρίς την αγάπη σας δεν θα βρισκόμουν εδώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον @alphatv , στην καινούργια μου οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της και μ’ εμπιστεύτηκε.

Σηκώνω μανίκια, δουλεύω ασταμάτητα και με πυξίδα πάντα τον σεβασμό και την αλήθεια εύχομαι να φανώ αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας.

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου, τον προστάτη μου Άγιο Εφραίμ που για μένα και την ψυχή μου σημαίνει πάρα πολλά, όλους τους φίλους μου, εσάς που γνωρίζω από κοντά κι εσάς που δεν γνωρίζω αλλά θέλω πολύ να σας γνωρίσω οοοόλους, κάθε site, περιοδικό, εφημερίδα, όλους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν μαζί μου και με υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά στον χώρο τους, όλους τους τεχνικούς, το προσωπικό και φυσικά όλο τον @alphatv που απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο με έκαναν όλοι τους να νιώσω ότι είμαι στο σπίτι μου.
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ οοόλους!».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση