HomeHL-9Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με σύμμαχο τον καλό καιρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αρχίζουν αύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020, που φιλοδοξούν να προσφέρουν στους Ρεθεμνιώτες και στους επισκέπτες, γερές δόσεις χαράς, κεφιού, αισιοδοξίας και ανεμελιάς παρασύροντας όλους μας σε ένα χαρούμενο καρναβαλικό κέφι.

Η αυλαία ανοίγει στις 17:30 στη Μεγάλη Πόρτα με παιδικό πάρτι για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, με μουσική και δρώμενα από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και εκπαιδευτικών της ΚΕΔΗΡ και το «Αερόστατο».

Στις 18:30 ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, με το μικρό Καρναβαλάκι, ξεκινά την πορεία του στους δρόμους της π. Πόλης, καταλήγοντας στην παραλία, στη θέση Λαβύρινθος. Στις 19:30 μετά την άφιξη του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα ακολουθήσει ένα χορευτικό σόου, το οποίο είναι προοίμιο της θεματικής του φετινού Καρναβαλιού και παρουσιάζεται με χοροθέατρο.

flyer05net

Αμέσως μετά, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη, ο οποίος θα κηρύξει την Έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων για το 2020. Ακολούθως, οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού θα παρουσιάσουν τις στολές τους και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με το κέφι τους.

Οι εκδηλώσεις για την Τελετή Έναρξης θα κλείσουν με την live συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Stavento, μια συναυλία που φέτος έχει υιοθετηθεί από το Σύλλογο Εστίασης και από Τοπικούς Επιχειρηματίες.

Το βασικό μας μέλημα και το κεντρικό μας σύνθημα για ακόμα ένα πετυχημένο Καρναβάλι είναι: λιγότερο αλκοόλ , περισσότερη ανακύκλωση και σεβασμός στο περιβάλλον.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης
Γραφείο Καρναβαλιού
Αρκαδίου 48-50, 74100
Τ.: 2831040140, 2831040142
Fax: 2831040149
e-mail: [email protected]
Δήμος Ρεθύμνης
Γραφείο Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση