Μπήκε στο νοσοκομείο αλλά όχι για νοσηλεία ή για επίσκεψη. Ο λόγος για έναν 27χρονο ο οποίος  χθες το βράδυ μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με σκοπό να κλέψει.

Ο ίδιος αφού παραβίασε ένα κλειστό ιατρείο – στο οποίο και προκάλεσε διάφορες ζημιές – επιχείρησε να κλέψει δύο συσκευές ιατρικού εξοπλισμού. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να τα παρατήσει σε άλλο χώρο και να φύγει έχοντας όμως κλέψει τρία κινητά τηλέφωνα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία που λίγη ώρα αργότερα τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Η ανακοίνωση από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ

Μετά το συμβάν ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης με ανακοίνωσή του αναφέρει:

Σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, ενημερώνουμε ότι, μετά από παραβίαση προκλήθηκε ζημιά κλειστού ιατρείου και αφαίρεση δύο συσκευών ιατρικού εξοπλισμού, οι οποίες λόγω αντίδρασης του προσωπικού αφέθησαν σε άλλο χώρο του νοσοκομείου όπου εντέλει ανευρέθηκαν και επιστράφηκαν στο ιατρείο.

Όσον αφορά το δράστη της απόπειρας, έχει επιμεληθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη σήμερα (28.01.2020) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα σήμερα (28.01.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από το νοσοκομείο τέσσερα κινητά τηλέφωνα  και ιατρικά μηχανήματα (δυο φορητές συσκευές σπειρομέτρησης).

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 27χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή. 

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων. 

Τα εν λόγω αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση