HomeHL-9Σήμερα η δίκη για την υπόθεση σωματεμπορίας – Ο έρωτας μέσω διαδικτύου που εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Σήμερα η δίκη για την υπόθεση σωματεμπορίας – Ο έρωτας μέσω διαδικτύου που εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Τέσσερα άτομα στο εδώλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση σωματεμπορίας που είχε συγκλονίσει την Κρήτη και στην οποία εκτός από τον «γαμπρό» κατηγορείται η 55χρονη μητέρα του, η 32χρονη αδελφή του και ο 29χρονος φίλος της.

Η 25χρονη κοπέλα έφυγε από την πατρίδα της τη Βουλγαρία και ήρθε στο Ηράκλειο για να ζήσει τον έρωτα με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε μέσω του facebook. Η απόφαση της όμως αυτή, εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκε έρμαιο στα χέρια εκείνου και της οικογένειας του που την ανάγκαζαν να εκδίδεται αλλά και να ζητιανεύει.

Οι συγγενείς της κοπέλας που δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις αρχές.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Ηρακλείου οι οποίοι σε έφοδο που έκαναν στο σπίτι του, στην περιοχή των Δειλινών, βρήκαν και απελευθέρωσαν την 25χρονη ενώ συνέλαβαν όλα τα μέλη της οικογένειας από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα συνελήφθη η 55χρονη μητέρα , η 32χρονη αδελφή ο 29χρονος φίλος της και ο 35χρονος.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι Βούλγαροι είχαν πάρει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο για να μην μπορεί να «δραπετεύσει».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Βούλγαρος τότε είχε βγάλει εισιτήρια για τη Γερμανία προκειμένου να ταξιδέψει εκεί με την νεαρή Βουλγάρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις είχαν προφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο (ο σύντροφος της 25χρονης, η μητέρα του και η αδελφή του) ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχεαφεθε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο σύντροφος της κουνιάδας της 25χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση