HomeΕΛΛΑΔΑΝικόλας Θεοδωρίδης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισής του

Νικόλας Θεοδωρίδης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισής του

Στρέφεται κατά της αστυνομίας της Δανίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, ο οποίος αναζητείται για 63 ημέρες, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι γονείς, προσδοκώντας να ξαναδούν το παιδί τους σώο. Ειδικότερα, στη Δανία, όπου υπάρχουν κοινόβια παραθρησκευτικών οργανώσεων, έχει μεταβεί ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, ό οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Εως τώρα έχουν ελεγχθεί οι ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, ενώ υπό έρευνα είναι και τα κοινόβια της χώρας. Στις έρευνες συμμετέχει και ο πατέρας ενός Ελληνα αξιωματικού, ο οποίος διαβιοί μόνιμα στη Δανία.
powered by Rubicon Project

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, ο Γιώργος Τσούκαλης είπε πως το περασμένο Σάββατο το βράδυ είχε ένα ραντεβού με ένα κορυφαίο πρώην μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης. Το συγκεκριμένο άτομο, μεταξύ άλλων, εξήγησε πως του ασκήθηκαν πιέσεις έτσι ώστε να αφήσει τη δουλειά του, ενώ είχε πολύ καλές απολαβές, για να εργάζεται σε κοινόβια.

Το πρώην κορυφαίο μέλος, όταν αντιλήφθηκε την εκμετάλλευση, κατάφερε να ξεφύγει. Πήρε, μάλιστα, την απόφαση να ακολουθήσει τη νομική οδό και να προχωρήσει σε αγωγές χωρίς όμως να δικαιωθεί.

Στο μεταξύ, ο τραγικός πατέρας του αγνοούμενου 20χρονου, ο οποίος μέχρι την ημέρα της εξαφάνισής του εργαζόταν ως ιπτάμενος φροντιστής, στρέφεται κατά της αστυνομίας της Δανίας, διερωτώμενος: ««Τι φοβάται; Τι κρύβει; Τι στοιχεία έχει και δε δείχνει; Πού είναι εδώ και 63 μέρες;». Παράλληλα εξήγησε πως η ελληνική αστυνομία έχει κάνει περισσότερα απ΄όσα μπορούσε να κάνει.

ethnos.gr